Най-вълнуващите туристически дейности

0

Навсякъде се говори за туристически атракции, които предлагат почивка и релакс, и за това в тази статия решихме да ви запознаем с някои места, които освен прекрасна красота ще ви покажат и един нов начин за забавление.

Трекинг до южните върхове на Еверест в Непал.
Тази планинска обиколна, несъмнено ще се превърне в едно от най-вълнуващите приключения на вашия живот.Пътуването включва отпътуване от Катманду и достигане към базовия Лагер на Кумбу, като през цялата тази обиколка ще видите спиращи дъха планински вериги, скътани селца, както и различни будистки манастири.

Еверест

Разглеждане на Великата Китайска стена.
Най-дългата структура в света, построена от човек, която се простира на над 6,300 мили или 10,139 км. – това е Китайската стена.Стената е чудесен начин да се докоснете до историята и културата на тази велика и тайствена страна.

китайската стена

Туристическите пътеки на инките в Перу.
Как ви се звучи разходка пеша през 45 километрови пътеки в перуанските Анди? Е, въпреки, че маршрута си е дълъг, всеки един метър от него си заслужава, като се има в предвид, че крайната му точка е забравения град на инките – Мачу Пикчу.Подобно на Индиана Джоунс, вие ще си проправяте път с мачете, ще пресичате големи долини и величествени планини.

Перу

Обиколка с камила в Мароко.
Впуснете се в едно забавно и любопитно приключения в пустинята Сахара.Започвайки от Маракеш, следвайки древните кервански маршрути, крайната ви точка е през пустинята „Джебел Сагро“, до дюните на „Erg Chebbi“.

Возене на камили

Тандемен скок с парашут в Англия.
Скачането с парашут в тандем със инструктур ще ви усигури спокойствие и сигурност, така че не е нужно да се притеснявате за точното време на издърпване на кабела.

Гмуркане в клетка в Кейп Таун.
Забравете за филма „Челюсти“.Вие ще бъдете в здрава клетка с резервоар за кислород, което ви осугурява перфектна сигурност.Тази атракция, несъмнено е за най-смелите, тъй като край клетката ще кръжът огромни бели акули.

Огромна бяла акула

Бънджи скокове в Зимбабве.
Бънджи или просто обиколка край водопада Виктория? А защо не и двете? За по-дръзките туристи, бънджи скок край водопада Виктория е мечта, тъй като скоковете с бънджи от това място са световноизвестни и до скоро това беше мястото с най-високите бънджи скокове, равняващо се на 364 фута.

Бънджи скок в Зимбабве

Пътуване с мотоциклет до магистрала 1.
Съществуват няколко пътувания по пътищата, които успяват да ви докоснат с най-добрите естествени природни забележителности.Точно такова пътуване е „пътуването на мотор“ по пътя, свързващ Лос Анджелис и Сан Франциско.Пътуването осигурява на водачите величествена красота на крайбрежните планини в Биг Сур, които несъмнено си струват да бъдат видяни.

 

Надпреварата с бикове в Испания.
Надбягването с бикове на фестивала „Сан Фермин“ в Памплона,Испания, е една от най-вълнуващите дейности, които може да направите

 

Риболов на Лед в Канада.
Ако някога сте искали да хванете риба направо от дупка в леда, отидете в Онтарио, Канада, където се намират над 1/4 от сладководните езера в света.

 

Share.

Leave A Reply