Най-добрите места за рафтинг в Америка

0

Въпреки, че в последните години, рафтинга набира голяма популярност, има хора, които никога не са опитвали и чували за този спорт. Без да подценяваме рафтинг местта в България, ние поглеждаме към по-далечни дестинации и ще разгледаме някои от най-добрите места за рафтинг в САЩ, които ще ви донесат прекрасни изживявания, било то дали сте начинаещ или експерт. Може би някои спадат към екстремен рафтинг.

река колорадо

Рафтинг по река Колорадо

Река Колорадо
Река Колорадо предлага едни от най-добрите места за рафтинг в САЩ. Две области от реката са особено добри, едно от които е в Аризона, в близост до Гранд Каньон. Другото суперизвестно и много добро място за рафтинг по реката е през пустинята Моав, където има над 60 бързеи, от които да избирате.

Националния ледников парк в Монтана
За хората избрали това място за рафтинг, можем единствено да допълним, че освен рафтинга ще се насладят и на прекрасната гледка, която се открива от реката.

Река Арканзас в Колорадо
Реката Арканзас в щата Колорадо е известна с някои от най-добрите бързеи в САЩ. Реката е най-пълноводна през пролетта, когато снежните шапки на скалистите планини се топят и се образуват големи бързеи.

Реката Penobscot в щата Мейн
Penobscot е известна с огромните си вълни и няма да е пресилено, ако я сравним с увеселително влакче. Планинския фон на реката, допринасят за едно прекрасно изживяване по тази река.

Chattooga в Джорджия
Ако се намирате на юг, реката „Chattooga“ в Джорджия е едно прекрасно място, където може да се насладите на бели води и прекрасна природа.

Изброените тук места стават както за начинаещи, така и за професионалисти. Единственото важно нещо, което трябва да спазвате е да не се надценявате и винаги да имате придружител. Останалото е успех!

Share.

Leave A Reply