Какво да правим в Джакарта

0

Джакарта, мястото където няма недостиг на забавления, независимо от възрастта и пола.Красотата на този град е, че той предлага най-доброто от „двата“ свята.
Това е мястото, където може да се насладите на спа удоволствия от световна класа, последвано от голф игрище с 27 дупки или гмуркане в океана на индонезийските лазурени брегове.Несъмнено възможностите за забавления тук са изключително много.
Ние сме ви приготвили най-интересните дейности и забавления в Джакарта, вижте ги и избирайте.

Анцол – Увеселителен парк
В центъра на всички неща в Джакарта е Ancol, където има за всекиго по нещо.За всички арт любители, във вътрешността на парка се намира пазара за изкуство и занаяти, от където ще може да си вземете традиционен индонезийски сувенир.

Голф
Голфът е популярна дейност, предпочитана от чужденци, местни бизнесмени и туристи.Има няколко добри голф клуба, пръснати из града, които са проектирани от професионални голфъри, включително Джак Никлаус, Арнолд Палмър и Грег Норман.

Конна езда
В града има няколко конни клубове, където можете да научите да яздите.Повечето от клубовете предлагат езда сред природата, което е прекрасен начин да се насладит ена чист въздух и да оцените великолепието и красотата на вашия кон.

Гмуркане
Индонезия е привлекателна атракция за всички любители на морския свят.Джакарта се намира на остров Ява, което означава, че гмуркането тук е често практикувано и би ви показало едни от най-разнообразните морски местообитания на планетата.

Шнорхел, сърф и водни спортове
Pulau Seribu се намира на 45км. северно от Джакарта.Състои се от 105 острова, разпръснати в четири области и е прекрасно място за водни забавления.Уиндсърфинг, джетове, ветроходство и гмуркане с шнорхел са най-практикуваните дейности тук.Уникалната екосистема обхваща 1.180 хектара и това само по себе си е огромен притегателен център за туристи от цял свят.

Spa
Индонезия е лидер в уелнес и спа индустрията.В днешно време в Джакарта има множество хотели от висок клас, които разполагат с луксозно обзаведени апартаменти и смесица от практики за релаксация, подмладяване и възстановяване.

Share.

Leave A Reply