Какво да посетите когато сте в Пуерто Рико ?

0

Красиви изгреви и романтични залези – това е Пуерто Рико. Тази островна дестинация ще ви предложи неземна красота, съчетана с прекрасен климат, топло море и красиви плажове.

Най-добрите места за посещение в Пуерто Рико

Пещерите Rio Camuy
Открити през 1950 година, тези пещери представляват голямо предизвикателство за всеки, който търси силни усещания. Броят на пещерите е над 220, като към тях има 17 входа и това ги прави най-голямата мрежа от пещери в света. Друг интересен факт за това място е, че има над 800 пещери, които все още не са открити.

пещерата Rio Camuy

Пещерата Rio Camuy

Lagoon Тортугуеро
Ако търсите релакс и почивка в пълния смисъл на думата, то „Lagoon Тортугуеро“ е точното място за вас. Мястото е природен резерват, дом на повече от 700 вида растения и е едно от местата, където може да карате каяк сред природата.

Lagoon Tortuguero

Lagoon Tortuguero

Ел Арсенал
Това е старата военна база на Сан Хуан, която е построена през 1980г. В момента сградата е превърната в дом на изкуството и културата в Пуерто Рико и си струва да бъде посетен.

El Arsenal

El Arsenal

Еl Yunque
Мечтаете за разходки през тропични гори, скалисти планини и зелени пътеки? „Ел Yunque“ ще ви предложи точно това. Резерватът се простира на над 28000 акра и в него могат да бъдат видяни някои изключително редки растения.

El Yunque National Forest

El Yunque National Forest

Culebra Island
Буквалния превод на този остров е „Змийския остров“, което име произтича единствено от формата му. Тази туристическа дестинация има някои от най-красивите плажове в света. Тук се намира и плажа „Фламенко“, който е нареждан за един от най-великолепните тропически плажове в цял свят.

остров Кулебра

Culebra Island

 

Е, това са някои от местата, които задължително трябва да посетите на почивката си в Пуерто Рико.

С прекрасното време и изключително добре поддържани плажове, екскурзията до този остров определено ще бъде най-голямата награда за вашата почивка.
Уверете се, че носите камера със себе си, за да уловите безценните моменти, които ще преживеете там.

Share.

Leave A Reply