На лов за любов в Тайланд

0

Снимка Тайланд

Тайланд се слави като едно от местата, на които може да се намерят всякакви жени. Едно от нещата, на които страната дължи развитието на икономиката си, е платената любов. В Тайланд да си вадиш хлябва с най-древната професия не е срамно или неприлично, жените там се гордеят с това. Мъжете, отишли в Тайланд на лов за любов, могат да се наслаждават на най-различни прелести – както женски, така и природни. А ако сте настанени в някой от луксозните комплекси, може и почти да не почувствате екзотиката на страната. Тайландките са разкрепостени в любовта и не се срамуват да си го признаят. Пукет и Патая са места, на които може да намерите „нещо за всеки вкус”. Тайландските платени жени имат интересни разбирания за любовта – това, че човек си плаща за вечерта, не означава, че ако момичето ви хареса, няма да не поиска да остане с вас по време на целият ви престой. Понякога е наистина трудно да накараш някоя от тези жени да си тръгне от стаята ти. Но, тази ситуация си има и своите предимства. Ако сте чаровен и добре се справяте в леглото, може да получите намаление – пакетна цена за времето на целият ви престой.

Историите, които сме чували за Тайланд и неговите жени, са абсолютно достоверни. Тайландките са със гореща кръв и не е рядка гледка две жени да се бият за мъж по малките улички.  Улица „Бангла” в Пукет е нещо, което може да изуми и най-спокойният мъж. На тази улица можете да видите невероятно красиви прости*утки, някой от тях травес*ити, наричани лейдибой. Може да се насладите на супер луксозни заведения, както и на невероятно долнопробни бардаци – наистина има за всекиго по нещо.

Тайланд е прекасно място за туризъм за мъже. Тук жените не са еманципирани и предлагат изпълнение на най-странните ви прилични и неприлични фантазии. Хиляди европейци прииждат към тази страна, за да се насладят на разкрепостените тайландки.  За жени туристки няма много забавления в Тайланд – повечето се наслаждават на СПА процедури и плажове.

Но мъжете – мъжете са презадоволени. Жени има за всички и любовта им е напълно достъпна след извършване на съответното плащане. Тайланд е епицентър на греха, а Тайландските жени са покорни и умеят да доставят удоволствие на всеки мъж, като се погрижат за него. Белите мъже са на почит, и местните лесно се влюбват в тях.

Не се опитвайте да привлечете хотелския персонал във вашето легло – това би се сметнало за обидно и никоя жена няма да рискува работата си за вас. Ако сте отседнал в хотел, трябва да намерите придружителка отвън, и задължително да се обадите на рецепцията.

Share.

Leave A Reply